Nu kan du få mig så lätt.

.

Vilma

...

Vilma sov över hos mig igår efter att vi varit ute. Så vi spenderade dagen med att ligga i min säng till klockan 4 och titta på film. Gick sedan en promenad och köpte godis och en högtalare som jag ska ta med mig till Spanien. Åker ju i övermorgon! Har inte riktigt kommit igån med packandet, så det ska jag göra imorgon.

sov gott.


Dagens

Skjorta: Monki
Kofta: wekday
Väska: Monki


Middag.


Har ätit födelsedagsmiddag hos mina kusiner och kollat på Hitta Nemo med min lillasyster. Ska snart möta upp Vilma och några i stan så får se vart kvällen det bär av!

Dagens

Klänning: Monki
Skjorta: Mammas
Så här har jag sett ut idag. Men ska lägga min nu för är så trött så jag döör.
Sov gott!

Fredag.

Träffade Anna idag med. Vi kollade på fina kläningar på Smiley Vintage där hon jobbar och gick till kulturhuset och fikade. på vägen hem köpte vi naturgodis vilket aldrig är fel. Fick visst med mig en klänning från Monki rean också!

Torsdag

Hjälp, jag kommer verkligen inte kunna gå imorgon för jag har redan värsta träningsvärken. Idag har jag varit med bästa Anna hela dagen. Vi lagade världens godaste sallad, såg en film och satt pratade. Fint var det.

Okej, nu börjar vi här.Åker till Spanien på tisdag och ska vara där i 22 dagar, helt själv. Blir spännande att se hur jag klarar mig! Men kommer skönt att vara själv faktiskt. Idag har jag lagat en tröja, träffat Mimi och letat jobb. Mer spännande än så blir det inte. Lyssnar på Lykke Li och ska sova snart.
God natt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0